pikantiško, aštroko skonio raudoni lapai dedami į salotas, troškinius, o sėklos į maisto pagardų mišinius. Turi ir gydomųjų savybių. Lapai ir stiebai sukaupia daug vitamino C, kalcio.
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau Jūs patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Privatumo politikapikantiško, aštroko skonio raudoni lapai dedami į salotas, troškinius, o sėklos į maisto pagardų mišinius. Turi ir gydomųjų savybių. Lapai ir stiebai sukaupia daug vitamino C, kalcio.
Skaniausi lapai iki augalas pradeda formuoti žiedynus.
Rašyti atsiliepimą